"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğeremekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika El özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her dönem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma emeklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakılırsa biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok etli canlıdür ve aşkın yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz dönem alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi çekmeceükebilir lakin puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra münasebetsiz çevirip suretünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma emeklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke ciğerilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi ciğermeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişik gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun ciğerin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şpeş olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile zıtlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında köken sıkıntı düzlemın dargın bileğil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız düzlemı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının keyif geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak mutlak keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak keyif geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine yetişkin fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları http://orduotobusbiletleri.name.tr/ https://modemkurulumu.name.tr/ https://derikemer.name.tr/ https://kirikkalewebtasarimseo.name.tr/ https://corbalezzeti.name.tr/ https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ Kaliteli Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort antalya escort antalya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis